Általános információk

2009 októberében nyitotta meg kapuit Győrben a Dunacenter bevásárlóközpont az 1. sz. főút mellett, a Bécs-Budapest autópálya lehajtó közelében. Az központ „U” alakú 6500m2-es, 650 ingyenes parkolóhellyel rendelkező épülete Győr nyugati részén, rendkívül könnyedén megközelíthető minden irányból akár a városba ingázó, akár az átutazó vásárlók számára.
A bérlői összetétel sokszínű, élelmiszer és divat üzletek, virág nagykereskedés, fitneszterem valamint az összesen 20 üzlet között élmény dús játszóház várja széles kínálattal a hozzánk látogató családokat.
A bérlőknek vonzó szempont, az épület kiválóan szigetelt és zöld-tetővel ellátott felépítményén kívül, hogy az árufeltöltést jól kiépített szervizút és kamionforduló segíti, az épületegyüttesben 24 órás videokamerás megfigyelés és 24 órás őrszolgálat, valamint állandó műszaki felügyelet biztosított. A Dunacenter folyamatosan óriásplakáttal, saját újsággal, rendezvényekkel és egyéb sajtómegjelenésekkel járul hozzá az üzletek forgalmának növekedéséhez.

Kapcsolat

Címünk: 9025 Győr, Csipkegyári utca 11.
Telefon: +36 (96) 314-746
E-mail: info@dunacenter.com

Megközelítés

Parkolás

A Dunacenter 650 parkoló hellyel rendelkezik.

Nyitvatartás

A Dunacenter általános nyitvatartása:

Hétfőtől-Péntekig: 10:00 – 20:00
Szombaton és vasárnap: 10:00 – 18:00

Az üzletek egyedi nyitvatartásairól
az alábbi oldalon tájékozódj:  Üzleteink