TERET ADUNK

a képzeletnek

Miniruha minden korosztálynak

Mint az élet minden területére, a ruhákra is igaz, hogy nem csak a 20 éveseké a világ. Rövid ruhát, miniruhát nyáron akárki felvehet, nincsen korhoz kötve. A rövid ruhák mindenkié, aki hordani akarja őket; ez tény. 

Ha valaki egy gyönyörű miniruhában szeretné élvezni a friss levegőt, megteheti, akárhány éves. Ne legyen az életkor akadályozó tényező. Mindegyik korosztálynak megvan a saját stílusa, de stíluson belül bátran lehet válogatni, igen, a rövid ruhák közül is.

Bár egyesek számára félelmetes lehet a lábaik megmutatása, a térd felett végződő ruhának nem kell automatikusan merész ruhává válnia, hacsak nem pont azt szeretnénk. A rövidebb ruhák is lehetnek kényelmesek, lazák, divatosak sőt elegánsak is. 

A rövid ruha az évek során megbízható must-have darab volt, nem hiányozhatott a gardróbból. Nem csoda, hiszen minden alkalomra felvehető: az irodába, esti kiruccanásokra, baráti összejövetelekre, de még egy átlagos mindennapokra is. Ideális meleg időben azoknak, akik szeretik, ha a bőrük lélegzik, de azoknak a nőknek is, akik meg akarják mutatni a lábukat. Párosítható lapos szandállal az extra kényelem érdekében, tornacipővel az utcai/alkalmi vagy magassarkúval a legnőiesebb megjelenésért.

A legjobb az egészben az, hogy ha egy miniruhát választunk, nem kell sokat gondolkodni az öltözéken; hordjuk és kész. Persze a kiegészítők fontosak: a megfelelő táska, egy szép sál, egy kalap vagy egy csinos napszemüveg feldobhatnak minden ruhát.

A különböző korosztályok különböző stílusú miniruhát részesítenek előnyben, hiszen minden nő egyedi, és mint ilyen, ami az egyik számára előnyös, nem biztos, hogy a másiknak tetszik. Az életkor az egyik olyan tényező, ami befolyásolhatja stíluspreferenciákat, és ez így van rendjén.

Miniruha-ötlet 30 év körüli nők számára
A 30-as éveiben járó nő bátran megmutathatja a lábait, és játszhat az öltözéke különböző elemeivel, hogy érdekes megjelenést alkosson. Érdemes könnyű szöveteket, például pamutot és lenvászont választani, és kombinálni a semleges színeket élénk kiegészítőkkel. 

Egy éjjeli randevú esetén egy könnyű sál vagy egy vékony kabát könnyedén felvehető mindegyik ruhához.

Ideális miniruha 40 év körüli nők számára
A 40-es éveiben járó nő választhat egyszerű, élénk színű ruhákat. Vagy ha szereti a teljesen fekete ruhákat, válasszon olyan ruhát, amin van egy kis rafinéria: fodrok, csipke vagy bármi, ami a ruhára tereli a figyelmet és nem azokra a kis testalkathibákra, amiket el akar rejteni.

Az ékszerek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a megjelenést elegánsabbá tegyék. Egy csinos platform vagy szandál remek választás a tökéletes megjelenéshez.

A tökéletes miniruha 50 év körüli nők számára
Az 50-es éveiben sok nő megéli második fiatalságát. Miért ne fejeződhetne ez ki a ruhában? Lehet választani állatmintás miniruhákat, ügyes szabással, ami pontosan úgy emeli ki az alakot, ahogyan azt viselője szeretné. 

A közepes sarkú cipő nőies és kényelmes, és sállal, fülbevalóval és táskával együtt tökéletesen kiegészíti a megjelenést.

Miniruha a 60 év körüli nők számára
A 60-as éveiben lévő nő akkor jár a legjobban, ha a kellemes anyagokat és a kényelmes szabásokat részesíti előnyben. Az ingruhák a legjobb választások nappali viseletnek, amelyek könnyedén átalakíthatók éjszakai viseletté is, ha arra van szükség. Érdemes kiegészítőnek övet használni, hogy javítsa a körvonalat a megfelelő helyen. A ruhához olyan cipőt ajánlott viselni, amely megfelelő támasztékot ad a lábnak, például szandált egy kis platformmal. 

Ilyen irányelvek alapján most már mindenki választhat és viselhet bátran stílusának megfelelő miniruhát – legyen akárhány éves.

Ne felejts el betérni üzletközpontunkba, és választani – számtalan csodás miniruha vár rád üzleteinkben.