TERET ADUNK

a SZERETETNEK

A tökéletes Valentin-napi ajándék

Mit adjak annak aki fontos számomra, mivel mutathatnám ki, gondolok rá? – tesszük fel a kérdést az évben több alkalommal, például Valentin-napon is. A csokoládé és egy csokor rózsa nagyszerű ajándék, egy kedves képeslap, egy parfüm, egy romantikus vacsora is méltó lehet arra, hogy kifejezzük törődésünk, szeretetünk, de a legjobbak mindenképpen a személyes ajándékok.

Lehet ez program, minőségi együtt töltött idő, élmény vagy tárgyi ajándék, a lényeg az, hogy tökéletesen kifejezze, mennyire fontos nekünk az, aki kapja.

Hiszen a Valentin-nap lényege a törődés, az egymásra való odafigyelés, ami kezdődhet azzal, hogy időt szánunk a tökéletes Valentin-napi ajándék kiválasztására. És bár ez a nap a statisztikák szerint az egyik legnagyobb kereskedelmi forgalmat bonyolító ünnep, az ajándék értéke nem az árától, hanem a szívből jövő szeretettől lesz nagyobb.

De mi is lehet tökéletes ajándék? Mindenkinek az, amit a legjobban szeret!

Egy könyvbolondot érdemes meglepni kedvenc írója egyik kötetével, de élményként egy híres múzeum vagy érdekes könyvtár felkeresése is szóba jöhet, ahol akár még igazi könyvritkaságokat is meg lehet csodálni.

A mozgás szerelmeseinek tökéletes ajándék lehet minden, ami az életformájukhoz köthető, de ha van rá idő, és van hozzá kedv, a kapcsolat erősítésére valamilyen közös, mozgással kapcsolatos programot is ki lehet találni. Egy bowling, fallabdázás vagy falmászás mind olyan beltéri programok, amiket télen is lehet csinálni, és nagyszerű közös élményt nyújtanak, kicsit kiemelve a mindennapokból. El lehet menni barátokkal, családdal is – a lényeg az együtt töltött idő.

Túrázni, kirándulni sem lehetetlen ebben az évszakban sem. Nem kell más csak egy jó úti cél, jó felszerelés – és indulhat a Valentin-napi közös kaland.

A játékos kedvűek feltöltődhetnek egy jó társasjáték mellett. Szuper játékokat lehet beszerezni ajándékként az üzletközpontban, de ha van otthon rég elfeledett nagy kedvenc, azt is le lehet porolni, a közösen eltöltött vidám percekkel és egy kis édességgel is meg lehet ünnepelni a Valentin-napot.
Tökéletes program, arra, hogy tényleg együtt legyünk.

Sőt, ha ezt is színesítenénk élménnyel, egy jó szabadulószobás játék igazi kuriózum lehet.

A gasztronómia szerelmeseinek mindenféleképpen étellel kapcsolatos ajándék dukál. A lehetőségek tárháza náluk szerencsére végtelen. Egy konyhai eszköz, amivel könnyebb a főzés, egy szakácskönyv, amiben igazán különleges ételek találhatók, valami bolondos kiegészítő – mondjuk egy kötény, amiről mindig mi fogunk a megajándékozott eszébe jutni – mind tökéletes választás.

Az élménynek sem kell elmaradnia itt sem. Egy közös vacsora – otthon vagy egy étteremben – szintén ideális program lehet. Akár együtt is elkészíthetjük az ételt, vagy kiválaszthatunk egy ismeretlen éttermet is, ahol kipróbálhatunk egy új ízt.

Az élmények szerelmeseinek is számtalan dologgal lehet kedveskedni. Ha ki akarunk mozdulni, kitalálhatunk olyan programokat, amikre soha nem jut idő egy átlagos mindennapon. Felfedezhetjük a városunk nem ismert, eldugott zegzugait, hangulatos kis bisztróit, de befizethetünk egy élményfestésre, egy csoki és borkóstolóra, egy társastánc-alkalomra is, elmehetünk egy lovardalátogatásra vagy kézműves foglalkozásra, akármire, ami tetszik.

A Valentin-nap olyan alkalom, amikor igazán elkényeztethetjük, figyelmünkkel halmozhatjuk el azt, akit szeretünk, hiszen ez a nap az odafigyelés, a törődés napja. Kimutathatjuk szeretteink felé, mennyire fontosak a számunkra. Megtehetjük cselekedetekkel, szavakkal, de természetesen ajándékokkal is, amiket akár nálunk, az üzletközpontban is beszerezhet mindenki.

Mi idén igazán teret adunk a szeretetnek. Ugye te is csatlakozol hozzánk?