hello tavasz

Ezek a darabok nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatáradból

A tavasz megérkeztével vastag, formátlan, sötét téli ruházatunkat a szekrény mélyére söpörtük, hogy helyet adjunk a vidámabb színű, vékonyabb tavaszi ruháknak.

Legutóbb már sorra vettük, milyen daraboknak kell helyet kapniuk a szekrényben. Emlékeztek? Jó, ha vannak alapdarabok, szezonális darabok, és néhány aktuális trendnek megfelelő darab.

A klasszikus darabokból felépíthetünk egy jól variálható alap ruhatárat, amit feldobhatunk a trendi és szezonális darabokkal. Na de mik is a tavasz alapdarabjai? Melyek azok a ruhák, amik mindenképpen jó, ha helyet kapnak a szekrényben – színtől függetlenül?

Farmernadrág
Természetesen minden ruhásszekrény alapja sok-sok éve már a klasszikus farmernadrág. Legyen jól illeszkedő, vékony: világoskék, sötétkék, sötétszürke vagy fekete és feszes. Fazonja lehet egyéntől függő, ám például a magas derekú farmertől a láb hosszabbnak, a has pedig kisebbnek tűnik, ezért jó választás lehet. Tavasszal már választhatunk olyan farmert is, amiből a boka kilóg, optikailag ettől a fazontól is hosszabbnak tűnik a láb.
Az üzletközpont bármelyik divatüzletébe betérve találsz farmernadrágot, válogass kedvedre a fazonok, színek közül. Ne feledd, a klasszikus farmer bármilyen ruhával kombinálható és szinte minden alkalomra felvehető, így semmiképpen nem hiányozhat a ruhatáradból!

Átmeneti kabát
Bár a nappalok egyre melegebbek, azért a tavasz, különösen az április még igen szeszélyes lehet, így mindenképpen szükség van egy csinos átmeneti kabátra. Anyaga és szabása számtalan féle lehet, színénél is szabadjára engedhetjük a fantáziánk. Van, aki a semlegesebb színeket részesíti előnyben, és drapp, bézs, szürke színű kabátot választ, mások a piros, rózsaszín, türkiz színek mellett döntenek. Ízlések és pofonok, mondják, és ez tényleg így van. Irány az üzletközpont, keress egy igazán hozzád passzoló darabot!

Fehér ing vagy blúz
Nem hiányozhat a szekrényből a klasszikus szabású fehér blúz, fehér ing sem. Ingből akár egy mérettel nagyobbat is lehet venni, jól néz ki lazán hordva egy farmerrel. Viselhető övvel a derékon, de akár szoknyával is. Ezerféleképpen variálható, kiegészítőkkel kombinálható egyszerre csinos és vagány. Klasszikus darab, amit jó, ha még ma beszerzel.

Hosszú ujjú póló
Jól passzoló, hosszú ujjú pólóból is elfér néhány minden gardróbban. Egyszerű, nem túl szoros, de nem is bő darab, ami bármi alá vagy magában viselhető. Lehet egyszínű, de akár mintás is. Könnyedén viselhető otthon, vagy a munkahelyen is.

Kardigán
Egyszerű, mégis hatékony: a sima kardigán nagyon jól illeszkedik szinte minden ruhához, és jól elfedi a problémás területeket. Jól mutat farmerrel, felvehető a fentebb említett pólóval, de akár blúzzal is. Lehet a fazon rövid, fenék alá érő, vagy egész hosszú is, színében pedig a színskála bármelyik színe. Lehet viselni nyitva, vagy övvel kötve, ízlés szerint. Praktikus darab, hiszen ha túl meleg van, és cipelni kell, nem foglal nagy helyet. Az üzletközpont divatüzleteinek kínálatában szétnézve egészen biztosan megtalálod te is a kedvedre való színt és fazont.

Magas sarkú cipő
Na és persze ne feledkezzünk meg a cipőkről sem. Idén újra divatba jönnek a balerina cipők, ennek ellenére minden nő szekrényében kell, hogy helyet kapjon legalább egy pár magas sarkú cipő. Lehet az klasszikus fekete, de lehet egy könnyedebb árnyalatú fazon is, ami lágyítja a ruházatot, és remek formát ad a fenéknek és a lábnak.

Minden nőnek jár olykor egy-egy új ruhadarab, amiben igazán jól érzi magát. Újítsuk meg a gardrób tartalmát most, keressük meg a szezon legszebb ruháit, és viseljük magabiztosan!